O tvrtki

Verax savjetovanje d.o.o. je hrvatska konzultantska tvrtka koja pruža široki raspon savjetničkih usluga sa ciljem poboljšanja poslovanja svojih klijenata.

Izazovi upravljanja današnjim IT procesima najčešće spadaju u dva područja, prvo je kako smanjiti troškove i povećati efikasnost, uz poboljšanje kvalitete usluge koju IT pruža poslovanju, dok su u drugom području strateška pitanja, vezana uz načine na koje IT može pomoći pokretanju inovativnosti, stvaranju nove vrijednosti i ostvarenju kompetitivne prednosti na tržištu.

Svojim klijentima pomažemo u ostvarenju poslovnih prioriteta koji su vezani uz ova dva područja. Posjedujemo iskustvo kojem možemo klijentima pomoći da svoje tehnološke operacije vode efikasnije, koristeći inovacije i buduće tehnološke trendove. Razumijevanje industrijske prakse pomaže nam da svoj pristup prilagodimo klijentu i da ostvarimo traženu promjenu.

Svojim klijentima pružamo mjerljive promjene i naš je cilj upravo da se tvrtka koja nas je angažirala, našim angažmanom i savjetom, promijeni nabolje, funkcionira drugačije i da koristi nova tehnološka rješenja, primjerena izazovima poslovanja.